Arrangementen

Natuurlijk kunt u een los entreebewijs kopen voor Lumido, maar wist u ook dat wij diverse arrangementen aanbieden aan zowel particulieren en bedrijven.

Ziet u het voor zich, op een zwoele zomeravond al voor dat de poorten van Lumido open gaan mag u onder leiding van onze ervaren gids alvast een ronde over het prachtig verlichte terrein maken en komt u ondertussen van alles te weten over de geschiedenis van het park en Lumido. Als de poorten open gaan geniet u al van een heerlijke kop koffie met gebak om in een ontspannen sfeer met uw collega's en of vriendengroep een heerlijke avond tegemoet te zien.

Jaarlijks krijgen wij diverse verzoeken om mee te werken aan huwelijksaanzoeken. Uiteraard staan we hier voor open, sterker nog wij luisteren graag naar uw wensen. Om u alvast een beetje op weg te helpen hebben we een mooi gondel arrangement samengesteld. Samen met u liefde heeft u een privé gondel die u 20 minuten lang over de prachtige bosvijver gondelt. Ondertussen geniet u van een heerlijke fles bubbel wijn. Wie durft er dan nog nee te zeggen tegen een aanzoek?

Uiteraard is het gondelarrangement ook beschikbaar voor mensen die al getrouwd zijn, of gewoon de luxe van een privé gondel willen ervaren.

Wist u dat wij al een aantal jaar gratis rondleidingen verzorgen? U kunt hier gewoon bij aan sluiten en de gids neemt u mee over het Lumido terrein en vertelt u ondertussen van alles over het park Berg & bos en Lumido. De gidsen zijn speciaal opgeleid en hebben op bijna alles een antwoord als het gaat om de historie van het park en het evenement. Volgens ons zeker de moeite waard om mee te maken!

Mocht u zelf een arrangement willen samenstellen? Dat kan! Wij denken graag met u mee, en wij denken dan graag in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op voor vragen en informatie over de aangeboden arrangementen.