Heb jij het gondelarrangement of toegangskaartjes gewonnen?

Wat is dat toch spannend iedere keer weer, een winnaar kiezen van een actie die je op Facebook houdt. Met een bericht wat meer dan 2000 keer is gedeeld weet je gewoon dat je altijd mensen moet teleurstellen. Maar hoe kies je dan je winnaars?

In dit geval was de keus simpel. We kiezen niet zelf, we laten voor ons kiezen door fanpagekarma.com. Staat hieronder jouw naam, let dan goed op wat te doen

Winnaars 2 toegangskaarten

 • Angelique Bloemink
 • Sanne Lieffering
 • Bertus Dalhuisen
 • Chantal Dokter
 • Regina Reinders-Ramdin

Winnaar gondelarrangement twv 65 euro

 • Ilona Van de Laar

Wat te doen als winnaar? Stuur ons een pb via facebook met daar in je emailadres. Of stuur ons rechtstreeks een email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. het kan dan zijn dat we een extra controle uitvoeren via facebook om zeker te weten dat we met jou te maken hebben.

Heb je het gondelarrangement gewonnen, maak je kenbaar via facebook of email zoals hierboven beschreven. Leggen we je daarna haarfijn uit hoe je deze kan reserveren.

Iedereen van harte gefeliciteerd, en mocht je niet gewonnen hebben, via deze website kan je met een euro korting je toegangskaart voor Lumido bestellen.

 

Win jij bubbelen in een jacuzzi?

Afbeelding ter illustratie

Wil jij Lumido GRATIS vanuit een jacuzzi beleven, lees dan snel verder.

De temperaturen worden (eindelijk) tropisch. En wij hebben met onze sponsor jacuzzi verhuur.nl een verkwikkende actie op touw gezet. Donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus staan er bij Lumido 2 jacuzzi’s tot onze beschikking.  Wij zouden Lumido niet zijn als deze geen bijzondere plek krijgen, namelijk bovenop de prachtige bosvijver.

Jij mag hier samen met een vriend en/of vriendin anderhalf uur  gebruik van gaan maken, teminste als je wint. Naast de jacuzzi’s levert onze sponsor jacuzzi verhuur.nl ook nog een fles champagne en een badjas in bruikleen. Deze kans mag je niet laten liggen maar hoe doe je mee?

Deel dit bericht en reageer hieronder (op het originele bericht op de facebookpagina van Lumido) met wie jij wil bubbelen en natuurlijk ook waarom. Iedere avond kunnen 2 winnaars bubbelen op de vijver. De waarde van deze prijs is maar liefst 125 euro!

Doe mee, de winnaars van donderdag maken we op woensdag bekend, de winnaars van vrijdag op donderdag en de winnaars van zaterdag op vrijdag.

Hieronder nog even de 'regeltjes' van de winactie

 

De actieperiode is van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus 10:00 uur. Woensdag 24 augustus maken we de eerste winnaars bekend voor de donderdag, Donderdag 25 augustus maken we de winnaars bekend van vrijdag, en op vrijdag 26 augustus maken we de winnaars bekend van zaterdag. Indien de winnaars niet binnen 24 uur reageren, komt de prijs te vervallen. Lumido behoudt zich het recht voor om de win-actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten. Over de win-actie kan niet worden gecorrespondeerd. Het gebruik van de jacuzzi is op eigen risico en gebonden aan een tijdslimiet. Je wint een van de volgende tijdsblokken: 20:45 uur t/m 22:15 uur of 22:30 uur t/m 00:00 uur. Het is niet mogelijk om het gewonnen tijdsblok aan te passen of om te wisselen. In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Lumido. Facebook is niet de organisator en dus niet aansprakelijk voor deze like en deel actie.

 

 

Win gratis toegangskaarten voor Lumido

Lumido in de huidige vorm bestaat alweer 5 jaar. En wie jarig is….. Daarom geven we diverse leuke prijzen weg op diverse manieren.

Als eerste door het bericht te delen en te liken op facebook maak je kans op 2 vrijkaarten of een gondelarrangement ter waarde van 65 euro! We geven 5 setjes vrijkaarten en een 1 gondelarrangement weg.

Andere optie is om online op www.lumidoapeldoorn.nl je toegangsbewijs te kopen. Ook hier geven we in totaal 10 toegangskaarten weg. Gewoon wanneer we zin hebben. Het kan dus zomaar zijn dat je tijdens je bestelling een kaartje minder hoeft af te rekenen, of misschien zelfs wel gratis naar binnen kan. De kortingen verschijnen willekeurig bij alle producten die online verkocht worden en worden automatisch verrekend tijdens je bestelling.

Hieronder nog even de 'regeltjes' van de winactie

De actieperiode is van dinsdag 16 augustus tot en met woensdag 24 augustus 24:00 uur. Donderdag 25 augustus na 12:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt. Indien de winnaar niet binnen 14 dagen reageren, komt de prijs te vervallen. Lumido behoudt zich het recht voor om de win-actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten. Over de win-actie kan niet worden gecorrespondeerd. Het gondelarrangement is o.b.v. beschikbaarheid. In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Lumido. Facebook is niet de organisator en dus niet aansprakelijk voor deze like en deel actie.

Bah ze verwachten regen, zullen we thuis blijven?

Bij Lumido hebben we op heel veel dingen invloed. Bijvoorbeeld hoe het park er uit ziet, maar ook de personele bezetting om iedere bezoeker een fijne avond te kunnen bieden. Op een ding hebben we geen invloed, het weer en het weerbericht.

Zeker voor een openlucht evenement als Lumido is de weersverwachting reuze belangrijk. Enkel al om een inschatting te maken hoeveel vrijwilligers benodigd zijn voor een avond. Echte overdekte plekken kent Lumido niet, ja de liefdestunnel maar om hier een avond met een paar honderd man door te brengen lijkt ons wel intiem maar niet echt romantisch.

Inmiddels is dit voor ons alweer het vijfde seizoen en ieder jaar opnieuw merken we dat het weerbericht het wel eens finaal mis kan hebben. Zeker in de huidige tijd kijkt men op buienradar en weer apps om te zien of de avond Lumido die ze in gedachte hebben droog zal verlopen. Op basis van dit soort gegevens besluit men wel of niet te gaan.

De vrijwilligers van Lumido staan er altijd, weer of geen weer. Maar ons valt het op dat het weerbericht het met regelmaat mis heeft. Tuurlijk zijn er wel eens avonden met regen, dat gaan we niet ontkennen maar vaak klaar het in de avond wel op. De avonden dat het de hele avond tijdens opening heeft geregend is op een hand te tellen.

In het gebied waar we zitten hebben we vaak het geluk dat het in de avond goed afkoelt en hierdoor de regen ook (vaak al vroeg in de avond)  tot een einde komt, of sterker nog Apeldoorn volledig voorbij gaat hoewel het in omliggende plaatsen dan wel nat kan zijn.

En laten we wel zijn, een spatje regen is eigenlijk best romantisch. Samen dicht tegen elkaar aangedrukt onder de paraplu is toch eigenlijk best gezellig?

Als je het ons vraagt kijk vooral naar buiten, of ga op de gok naar Lumido en mocht er dan toch een spatje regen vallen zie hier dan ook de romantiek van in, want Lumido is misschien nog wel mooier in de regen.

En na regen komt altijd zonneschijn, ook bij Lumido!

Vacature voor Gondelier

Hou jij ervan om je handen uit de mouwen te steken?
En wil je in het weekend een centje bijverdienen?
Dan zijn we op zoek naar jou!

We hebben namelijk een superleuk weekendbaantje voor je!
Bij Lumido kan je deze zomer elk weekend – van donderdag t/m zaterdag – aan de slag voor een unieke ervaring: als gondelier!

Is dat niet moeilijk? Nee hoor. In een uurtje leren we je de beginselen en kan je al gauw aan de slag. Je bent gastheer op een gondel en vaart onze gasten rond over de bosvijver in Park Berg en Bos. Ondertussen kan je zelf ook genieten van de geweldige shows. Mooi meegenomen, toch?

Wat verwachten we van je?

 •  Gastvrij zijn en onze gasten een gezellige avond kunnen bezorgen
 •  Punctueel en behulpzaam zijn, zowel naar de gasten als je collega’s
 •  Graag willen leren en ons willen helpen om van Lumido een mooi feest te maken
 •  Goed in een team kunnen werken
 •  Representatief zijn
 •  Een vlotte (maar niet bijdehante) babbel is ook welkom

 

Wat bieden wij je?

 •  Een leuke bijbaan tegen een aardig zakcentje
 •  Een unieke baan die je nergens in Nederland tegenkomt
 •  De kans om onderdeel uit te maken van een supergezellig team
 •  Flexibele dagen tussen 14 juli en 3 september, elke donderdag t/m zaterdag

Zie je dit wel zitten? Neem dan snel contact op met:
Bert-Jan Bonhof via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer artikelen...

 • 1
 • 2